EKOKESKUS Käpälä

Ilomantsin 4H-yhdistyksen  EKOKESKUS  Käpälä toimii kierrätystoiminnan organisoijana aivan Ilomantsin sydämessä, Kalevalantie 1:ssä.  Käpälän valikoimiin kuuluu vaatteita vauvasta vaariin, kenkiä, kirjoja, kodin käyttötavaraa, sisustustuotteita, keräilyesineitä, harrastysvälineitä ja paljon muuta mukavaa ja mielenkiintoista.

Otamme vastaan ehjiä, käyttökelpoisia vaatteita, käyttötavaraa, koriste-esineitä sekä muuta tarpeellista tavaraa lahjoituksena. Muista, kun tuot tuotteita ekokeskukseen, niiden on oltava kunnoltaan sellaisia, että kehtaisit itsekin antaa niitä vaikka ystävälle. 

Emme maksa korvausta lahjoitetuista tuotteista. Tuotteiden myynnistä tuleva tuotto käytetään Ilomantsin 4H:n lapsi- ja nuorisotyön tukemiseksi. 

Lahjoittamalla sinulle tarpeettomat käyttökelpoiset tavarat tuet toimintaamme ja samalla säästät luontoa kierrättämällä!

EMME OTA vastaan turvallisuustuotteita (kypärät, turvaistuimet yms.), tuoteväärennöksiä, emmekä suuria huonekaluja.  Voit tarjota huonekaluja, mutta harkitsemme tapauskohtaisesti niiden vastaanottamisesta. 

Velmu-karhun kierrätysneuvonta

Ekokeskuksen Velmu-karhu opastaa kierrätysasioissa opastauluin, jotka löytyvät Käpälän käänteessä.

EKOKESKUS Käpälä työllistäjänä

Etsimme EKOKESKUS Käpälään vapaaehtoisia- tai palkkatukityöllistettyjä tai työkokeilun piirin kuuluvia työntekijöitä.  Ota yhteyttä:

Ilomantsi@ 4h.fi tai käy paikanpäällä!